Portalul ofera informatii complete despre Companiile importatoare/ distribuitoare si Service-urile de Camioane / Statiile ITP din domeniul comercializarii, montajului si service-ului de produse precum: tahografe, piese de schimb tahografe, impulsoare tahograf, diagrame si role tahograf, limitatoare de viteza, cititoare tahografe si carduri, dotare service TLV, statii radio CB si accesorii, statii radio PMR, aer conditionat auto, frigidere auto, invertoare auto, produse reflectorizante, lampi camioane, antifurt combustibil, accesorii termograf, generatoare OZON, incalzitoare Webasto, incalzitoare Eberspacher etc.

SVT Electronics-Echipament descarcare tahograf. Tehnologia in sprijinul afacerii tale!

SVT Electronics-Echipament descarcare tahograf. Tehnologia in sprijinul afacerii tale!

Avioanele au cutia neagra iar autocarele au tahograful. Monitorizarea flotelor auto prin intermediul tahografelor este o solutie banaoasa si practica pentru companiile de trasport. In plus, tahograful poate face lumina intr-un eveniment rutier nedorit. Se pot afla informatii vitale, precum: numarul de kilometri parcursi, viteaza si respectarea timpului de odihna. Dispozitivele sunt un MUST, in specia, pentru companiile de autocare.
SVT Electronics-Echipament descarcare tahograf. Tehnologia in sprijinul afacerii tale!
Dispui deja de tehnologie inovatoare in monitorizarea soferilor si ai nevoie de echipament descarcare tahograf? Solutia vine de la SVT Electronics, firma specializata in domeniul electronicii industriale si nu numai. Astfel, din oferta SVT Electronics poti opta pentru echipament descarcare tahograf la preturi excelente!

Echipamentele de descarcare tahograf puse la dispozitie de SVT Electronics sunt cele mai populare instrumente de descarcare datorita modului simplu de operare. Acestea descarca tahograful prin intermediul unui cablu si stocheaza datele in memoria interna. Simplu, fara complicatii si la indemana tuturor!

De ce sa ramai cu datele necitite si neprelucrate de pe autocare si camioane, cand poti foarte simplu sa intri in posesia informatiilor de care depinde afacerea ta!

SVT Electronics asigura o gama impresionanta de produse electronice proprii, fabricate de o echipa de ingineri cu experienta in domeniul dezvoltarii de echipamente electronice.

Echipament descarcare tahograf-Afla tot ce vrei sa stii! Solutie practica pentru companiile de transport!

Iti suspectezi soferii de program mult prea flexibil si opriri in afara programului de lucru? Crezi ca soferii de pe autocare nu respecta orele de odihna si astfel pun pasagerii in perico? Elimina orice semne de intrebare cu ajutorul tehnologiilor de ultima ora.

Usor de confundat cu un CD player, tahograful este sursa ta de informatii si totodata detaliu de care depinde afacerea ta. Inteligent, discret si foarte eficient in colectarea datelor ce tin de viteza, kilometri parcursi si orar, tahograful este o investie avantajoasa dar si un ¨martor vigilent¨ la evenimente nedorite.

Ce trebuie sa stii despre tahograf?

Tahograful este un aparat de control destinat a fi montat in autovehicul pentru indicarea exacta si scrierea total autoatizata a datelor referitoare la cursa autovehiculului, precum si indicarea timpilor de lucru ai conducatorilor auto. Tahograful inregistreaza perioadele in care masina se deplaseaza, viteza si perioadele de stationare.

Pentru a putea fi citite toate aceste date se utilizeaza un echipament descarcat tahograf si un soft specializat.  Sistemul tahograf poate fi accesat cu 4 tipuri de card: de sofer, de companie, de service si de control.

De unde achizitionezi echipament descarcare tahograf?

SVT Electronics dezvolta tehnologii in sprijinul clientilor sai. Firma din Targu Mures asigura o gama completa de echipamente destinate descarcarii tahografului. Echipamentele conving prin fiabilitate dar si prin simplitatea cu care pot fi operate.

Cand este conectat la computer, echipamentul pentru descarcarea tahografului se comporta precum un dispozitiv de tipul USB. Practic, simplu si la indemana oricui! Dupa ce sunt descarcate, datele pot fi apoi incarcate intr-o aplicatie speciala pentru analiza si memorare. SVT Electronics recomanda aplicatia TachoSafe.

Din oferta SVT Electronics mai poti opta pentru: sisteme control acces, sisteme pontaj electronic, cititoare amprenta, tag de proximitate, soft pontaj electronic, iluminat stradal cu inductie, surse cu inductie electromagnetica si alte echipamente cu tehnologii revolutionare.

sursa: comunicatedepresa.ro

© 2015 Copyright by tahografe.com