Securitatea platilor online

Securitate bancara pentru plati online

Pentru a te proteja pe tine si pe clientii tai, toate tranzactiile sunt verificate atat automat, folosind algoritmi specifici, cat si de operatori umani, pentru a ajuta la prevenirea tranzactiilor frauduloase.

Toate platile online efectuate de tine vor fi procesate prin intermediul unui sistem securizat ce iti ofera deplina confidentialitate, siguranta si securitate.

Despre Mobilpay

Securitatea datelor colectate mobilpay utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru, inclusiv de control si audit, pentru a proteja datele colectate conform prevederilor legale in vigoare. Serverele pe care este gazduit site-ul sunt protejate de acces fizic si la distanta limitat, fiind instalate in incinte adecvate tehnic si din punct de vedere al securitatii. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, atunci si daca este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate. De asemenea, infrastructura hardware si software utilizata de catre solutia mobilpay este periodic analizata din punct de vedere al securitatii.

© 2015 Copyright by tahografe.com