Portalul ofera informatii complete despre Companiile importatoare/ distribuitoare si Service-urile de Camioane / Statiile ITP din domeniul comercializarii, montajului si service-ului de produse precum: tahografe, piese de schimb tahografe, impulsoare tahograf, diagrame si role tahograf, limitatoare de viteza, cititoare tahografe si carduri, dotare service TLV, statii radio CB si accesorii, statii radio PMR, aer conditionat auto, frigidere auto, invertoare auto, produse reflectorizante, lampi camioane, antifurt combustibil, accesorii termograf, generatoare OZON, incalzitoare Webasto, incalzitoare Eberspacher etc.

FOMCO PRODIMPEX solutia optima de care aveti nevoie

FOMCO PRODIMPEX solutia optima de care aveti nevoie

FOMCO GROUP

In anul 2002, activitatea firmei noastre a început ca o mică întreprindere de familie - astăzi suntem o familie mare, si am dori ca misiunea noastra să aducă si un aport economic durabil societăţii, cu atenţie sporită asupra naturii şi mediului înconjurător.
Conform legislaţiei europene responsabilitatea socială corporatistă are la baza niste principii,pe care dorim sa le respectam si pe care dorim sa le implementam pas cu pas, de ani de zile .

Responsabilitatea faţă de angajaţi, parteneri, mediu si societate însoţeşte principiile si dezvoltarea Grupului de Firme Fomco, devenind parte integrantă a culturii noastre organizaţionale.

CE ÎNSEAMNĂ RESPONSABILITATEA SOCIALĂ CORPORATIVĂ?

În funcţie de specificul responsabilitatii Grupului, programele de CSR pot fi împărţite în mai multe tipologii:

• Promovarea unei cauze
• Marketing legat de o cauză
• Marketing social
• Acţiuni filantropice
• Voluntariat în comunitate
• Practici de afaceri responsabile social

Domeniile noastre de acţiune pentru programe CSR sunt :

• Comunitate
• Educaţie
• Sănătate
• Categorii sociale defavorizate
• Mediu

Angajamentul nostru pentru responsabilitate socială se desfăşoara pe direcţiile:

RĂSPUNDEREA NOASTRĂ SOCIALĂ –ANGAJATI SI COMUNITATE

Ne pasă - avem convingerea fermă că forţa se bazează pe legătura stransa,cinstita si transparenta cu partenerii ,clienţii , precum şi pe angajamentele pe care ni le-am asumat în faţa angajaţilor şi a comunităţii locale în care ne desfăşurăm activitatile.
Incercam să imbunatatim calitatea vieţii angajaţilor nostri, precum şi a celor care trăiesc în zona noastra. Conform acestei filozofii, grupul nostru de firme colaborează strâns cu comunitatea locală, pentru a identifica zonele în care aceasta are nevoie de sprijin. Astfel, compania se implică activ în viaţa comunităţii prin angajarea în programe de responsabilitate corporativă.

Sprijinim diferite proiecte de ajutor umanitar şi iniţiative sociale , atât financiar prin donaţii, sponsorizari, cât şi prin implicare personală. În mod special ne angajăm în proiecte de dezvoltare din invatamant, evenimente si activitati dedicate copiilor, elevilor, tinerilor, artistilor si a sportului.

Dorim ca angajaţii noştri să se simtă bine! Avem un stil de conducere cooperant şi responsabil, atragem implicarea personală a angajaţilor noştri printr-un sistem de remunerare bazat pe performanţă. În afară de asta incercam sa oferim un mediu de lucru placut, care asigură perspective pentru dezvoltarea personală şi profesională.Încurajăm în cadrul companiei un stil de viaţă sănătos şi sprijinim sportul şi activităţile de tip “team building“.Totodata punem accent deosebit pe programe de instruire.
Angajaţii sunt echipaţi corespunzător cu toate dispozitivele de protecţie şi participă la programe de instruire permanentă pentru asigurarea siguranţei la locul de muncă.
La nivel de companie am dezvoltat un sistem de prevenire a accidentelor de muncă cu participarea largă a personalului .

RESPONSABILITATEA NOASTRĂ FAŢĂ DE MEDIU

Răspunderea pentru mediul înconjurător în cadrul activităţilor desfăşurate, este o tradiţie de durată !

Managementul riscului de mediu la nivel global a cunoscut o dezvoltare de amploare; fapt care constituie o provocare la nivel de companie. Prin urmare ne-am adaptat acestor tendinte, astfel incat ne-am angajat sa respectam cerintele specificate in ISO:14000, cat si cerintele legale pentru prevenirea poluarii.

Printre activităţile cu impact asupra mediului, pe care le-am desfasurat enumeram:

- procurarea produselor şi serviciilor în spiritul ocrotirii mediului
- reducerea consumului de apă precum şi un mod eficient de consum al energiei în scopul producerii apei calde
- reducerea şi selectarea deşeurilor
- optimizarea consumului de energie prin managementul clădirii
- cursuri de protecţia mediului şi motivarea angajaţilor pentru activităţi legate de mediu.

Compania noastra, de la inceputul investitiei in construirea noului sediu, a pus accent pe responsabilitatea fata de mediu, prin urmare :

CSR Mediu
-am inlocuit tehnologia de iluminare traditionala cu sisteme de tehnologie cu leduri reducand astfel consumul de energie electrica
-prin utilizarea sistemelor de filtrare a hidrocarburilor, atat apa din curte cat si apa reziduala din spalataria de camione este filtrata .
-apa de ploaie de pe acoperisul cladirii este captata si folosita la stropirea plantelor din curte iar apa tehnologica este utilizata la spalarea autovehiculelor, reducand astfel consumul de apa potabila

La începutul anului 2011 am proiectat și executat primul nostru proiect privind un sistem fotovoltaic de panouri solare. Sistemul este montat pe acoperișul sediului firmei noastre. Astfel am devenit prima companie din regiune care isi produce singura energia necesara activitatii.

Cu scopul de a “alimenta ecologic si a consuma ecologic” , in luna august 2015, am achizitionat prima masina 100 % electrica din judetul Mures. Micutul Renault Twizy, se incarca de la panouri solare, devenind prima masina din Romania alimentata in acest fel !

FOMCO PRODIMPEX va ofera:

SERVICE GENERAL DE CAMIOANE
Fomco Truck Service este un service de camioane autorizat destinat reparatiilor si intretinerilor multi-marca, atat pentru autobuze,autocare cat si pentru remorci si semiremorci

STATIE ITP AUTORIZATA R.A.R.
Statie ITP autorizata R.A.R. pentru clasele I, II si III de vehicule – executam verificari ITP pentru toate categoriile de vehicule fara nicio restrictie

STATIE VERIFICARI TAHOGRAFE AUTORIZAT
Statie Verificari tahografe autorizat R.A.R. (Tahografe si limitatoare de viteza) – comercializare, montare reparatii si verificari

SERVICE STATII RADIO CB

Service Statii radio CB – comercializare peste 50 modele de statii, montare, reparatii in garantie si extragarantie, calibrari

VULCANIZARE SI SPALATORIE

Service anvelope pentru toate categoriile de vehicule cu vanzare si montare anvelope noi

GEOMETRIE ROTI

Reglare unghi de convergenta, unghi de cadere si unghi de fuga

SERVICE INCALZITOARE STATIONARE

Service incalzitoare stationare „sirocou” – comercializare, montare, reparatii, diagnoza, piese de schimb Webasto si Eberspacher

SERVICE SISTEME DE AER CONDITIONAT

Service sisteme de aer conditionat - comercializare, montare, diagnoza si reparatii, piese de schimb.

COMERCIALIZARI DE PIESE AUTO

Comercializari de piese auto pentru camioane

 

© 2015 Copyright by tahografe.com