Nume:
Gezz - ITP - Tahografe Satu Mare
E-mail:
itp.gezz@gmail.com
Telefon:
0742 302 765
Adresa:
Str. Spicului, Nr. 12, Satu-Mare, Jud. Satu Mare
Facebook

Gezz - ITP - Tahografe Satu Mare
Tahografe

Servicii de comercializare, montaj, verificari, service tahografe, piese de schimb tahografe, impulsoare tahograf, diagrame si role tahograf, limitatoare de viteza, cititoare tahografe si carduri, dotare service TLV, statii radio CB si accesorii, statii radio PMR, aer conditionat auto, frigidere auto, invertoare auto, produse reflectorizante, lampi camioane, antifurt combustibil, accesorii termograf, generatoare OZON, incalzitoare Webasto, incalzitoare Eberspacher, tahografe Stoneridge, tahografe VDO DTCO

Detalii

   Gezz va ofera solutii complete in ceea ce priveste serviciile de verificari, montaj tahografe, limitatoare de viteza si accesorii diverse.

   Tahografele sunt aparate de masura si control menite sa inregistreze km efectuati de autovehicule si activitatiile soferilor. Tahografele sunt de trei tipuri: analoage, modulare si digitale. Toate vehiculele aflate la prima inmatriculare dupa data de 01.01.2007 trebuie sa fie dotate cu tahografe digitale. La achizitionarea unui vehicul nou dotat cu tahograf digital trebuie avut in vedere ca acesta trebuie sa contina urmatoarele: seria de sasiu (VIN); tara unde este inmatriculat si numarul de inmatriculare.

   Tahografele trebuiesc verificate periodic la maximum 2 ani, verificarea se poate face numai de agentii economici autorizati si monitorizati de RAR.

   Service-ul nostru va sta la dispozitie cu servicii de montaj, verificare, calibrare a urmatoarelor tipuri de tahografe:

   - Tahografe analogice

   Un tahograf analogic inregistreaza datele necesare despre activitatea soferului si autovehicolului pe diagrama de hartie . Tahograful analogic inregistreaza diferiti parametri, precum kilometrii parcursi ,viteza de circulatie sau timpii de stationare pe parcursul unei perioade de 24 de ore , dupa care se introduce o noua diagrama.

   - Tahografe digitale

   Tahograful digital are capacitate de inmagazinare a informatiei necesare in ce privesc parametrii de drum (viteza de circulatie, timpi de odihna etc.) pe suport magnetic . Echiparea cu tahografe digitale presupune si existenta unor carduri magnetice pentru utilizatori , carduri pe care se inmagazineaza deasemenea date despre activitatea conducatorilor auto si a vehicolelor. Conform normelor europene in momentul actual tahografele de generatie noua folosesc doua surse de semnal pentru inregistrarea dateleor necesare.

    - Tahografe SMART

   Noile tahografe digitale inteligente încorporeaza o serie de schimbări, aveand un modul GNSS (Global Navigation Satellite System), care înregistrează automat locația vehiculului la începutul și la sfârșitul călătoriei, actualizand-o la fiecare trei ore. Nu mai este nevoie de introducerea manuală a țării.
   În plus, tahograful inteligent comunica de la distanță cu organele de control. Acestea  vor utiliza un aparat radio cu rază scurtă de acțiune, verificând de la distanță anumite date ale tahografului, fără a opri vehiculul. Dacă nu se regăsesc probleme, șoferii  își continuă călătoria fără întreruperi. Datele primite nu pot conduce la sancțiuni sau amenzi automate pentru conducătorul auto sau pentru operatorii de transport.  În cazul în care sunt detectate probleme, este probabil să se efectueze o examinare completă a tahografului, lucru care ar putea conduce la acțiuni ulterioare.
Noile tahografe inteligente au urmatoarele caracteristici:
    Înregistrarea automată a locației exacte
    Interogarea datelor din tahograf pe șosea
    Sisteme inteligente de transport

Gezz comercializeaza, monteaza si verifica tahografe SMART!

Servicii

   Gezz va sta la dispozitie cu urmatoarea gama de servicii:

   - Montare tahografe;

   - Montare limitatoare de viteza;

   - Verificari periodice tahografe si limitatoare de viteza;

   - Comercializare tahografe noi si second hand;

   - Vanzari de diagrame si accesorii tahograf la cele mai bune preturi;

   - Role termosensibile pentru tahografe digitale; 

   - Banda reflectorizanta de culoare alba si galbena;

   - Accesorii diverse.

   Statie I.T.P. pentru clasele I, II si III:  

   - Scutere;

   - Mopede;

   - Motociclete; 

   - ATV-uri;

   - Autoturisme; 

   - Auto-utilitare (camioane) sub 3.5 t și peste 3.5 t; 

   - Microbuze;  

   - Autobuze;  

   - Remorci și semi-remorci;  

   - Tractoare;  

   - Rulote.  

 

 

Galerie foto

Gezz - ITP - Tahografe Satu Mare
Gezz - ITP - Tahografe Satu Mare
Gezz - ITP - Tahografe Satu Mare
Gezz - ITP - Tahografe Satu Mare
Gezz - ITP - Tahografe Satu Mare
Gezz - ITP - Tahografe Satu Mare
Gezz - ITP - Tahografe Satu Mare
Gezz - ITP - Tahografe Satu Mare
Gezz - ITP - Tahografe Satu Mare
Gezz - ITP - Tahografe Satu Mare
Gezz - ITP - Tahografe Satu Mare
Gezz - ITP - Tahografe Satu Mare

© 2015 Copyright by tahografe.com