Portalul ofera informatii complete despre Companiile importatoare/ distribuitoare si Service-urile de Camioane / Statiile ITP din domeniul comercializarii, montajului si service-ului de produse precum: tahografe, piese de schimb tahografe, impulsoare tahograf, diagrame si role tahograf, limitatoare de viteza, cititoare tahografe si carduri, dotare service TLV, statii radio CB si accesorii, statii radio PMR, aer conditionat auto, frigidere auto, invertoare auto, produse reflectorizante, lampi camioane, antifurt combustibil, accesorii termograf, generatoare OZON, incalzitoare Webasto, incalzitoare Eberspacher etc.

Staţia radio Cobra 29 LX EU pentru şoferii profesionişti!

Staţia radio Cobra 29 LX EU pentru şoferii profesionişti!
Cei de la Falcon Electronics au lansat un nou model de staţie radio CB de la Cobra, CB 29 LX EU, care are inclusă funcţia de auto-diagnoză.
Cobra 29 LX EU este primul produs din industrie care are inclusă funcţia de auto-diagnoză, ce permite testarea puterii de emisie, starea antenei şi voltajul bateriei, în vederea realizării reglajelor pentru o funcţionare optimă. În plus, modelul are un design nou, revoluţionar, un display în 4 culori selectabile şi setări pentru mod zi şi noapte, dar şi un microfon ergonomic, pentru o utilizare uşoară şi confortabilă.
Cobra 29 LX EU permite personalizarea setărilor de către fiecare utilizator. Pentru a se potrivi cu interiorul oricărei maşini, culoarea display-ului LCD poate fi schimbată oricând în roşu, verde, portocaliu sau albastru. De asemenea, intensitatea afişajului se poate regla pentru o citire uşoară a informaţiilor atât ziua, cât şi noaptea. În plus, se poate programa ceasul, alarma sau cronometrul.
Calitatea şi claritatea sunetului, atât la emisie, cât şi la recepţie pot fi setate cu uşurinţă cu ajutorul unor funcţii dedicate. Astfel, staţia permite ajustarea modulaţiei în timpul emisiei, dar şi reducerea zgomotelor de fundal pentru o comunicare clară. Calibratorul SWR permite utilizatorului să calibreze singur antena pentru performanţe maxime. Mai mult decât atât, funcţia de auto-diagnoză permite acestuia să testeze puterea de emisie, starea antenei şi a bateriei pentru a realiza reglajele necesare pentru o funcţionare perfectă.
Staţiile radio CB au devenit în ultima vreme cel mai eficient şi uşor mod de comunicare între maşinile aflate în trafic, acestea permiţând comunicarea fără costuri atât în ţară, cât şi în străinătate. Comunicarea se poate realiza chiar şi în zonele fără semnal la telefonul mobil, precum şi în situaţii de urgenţă.
sursa: promotor.ro

© 2015 Copyright by tahografe.com