Portalul ofera informatii complete despre Companiile importatoare/ distribuitoare si Service-urile de Camioane / Statiile ITP din domeniul comercializarii, montajului si service-ului de produse precum: tahografe, piese de schimb tahografe, impulsoare tahograf, diagrame si role tahograf, limitatoare de viteza, cititoare tahografe si carduri, dotare service TLV, statii radio CB si accesorii, statii radio PMR, aer conditionat auto, frigidere auto, invertoare auto, produse reflectorizante, lampi camioane, antifurt combustibil, accesorii termograf, generatoare OZON, incalzitoare Webasto, incalzitoare Eberspacher etc.

Modernizarea flotei trebuie sa fie insotita de pregatirea soferilor

Modernizarea flotei trebuie sa fie insotita de pregatirea soferilor
Innoirea parcului auto este o decizie strategica pentru o companie de transport si reprezinta o investitie care pe termen lung se concretizeaza in reduceri de cheltuieli si implicit in dezvoltarea afacerii. Este insa esential ca atunci cand faceti acest pas sa va asigurati ca soferii sunt pregatiti pentru trecerea de la un camion vechi la unul Euro 6.
 
Fara o pregatire prealabila, exista riscul ca masinile sa nu fie exploatate la capacitate maxima, iar compania sa inregistreze in continuare pierderi. in aceste conditii, ideal este sa acceptati oferta de a beneficia de un instructaj pentru soferi, care de obicei vine "la pachet" cu masina. Cu aceasta ocazie, sunt explicate noile functionalitati ale vehicului, ce elemente si dotari are in comparatie cu clasele inferioare si este expus modul optim in care ar trebui exploatat. O astfel de sesiune dureaza aproximativ trei ore pentru fiecare sofer. Companiile care ignora utilitatea unui astfel de training risca sa constate, dupa cateva luni de la achizitia noilor vehicule, ca lipsesc rezultatele investitiei si ca vehiculul Euro 6 a consumat 32-34 de litri la 100 de km, fata de 25-26 cat se asteptau.
 
O solutie complementara la sesiunile de training pentru vehicule noi o reprezinta sistemele capabile sa analizeze stilul de condus al soferilor. "Astazi, optimizarea costurilor este centrul de greutate al oricarui plan de afaceri realist. Cresterea numarului transportatorilor nemultumiti ca banii se duc pe apa sambetei din cauza erorilor de exploatare a vehiculelor a avut ca efect cresterea cererii de tehnologii inovatoare, care livreaza in cele din urma un stil de condus mai bun", a declarat Levente Gall, director de vanzari al WebEye Romania.
 
DrivingStyle, solutia telematica furnizata de WebEye, permite monitorizarea comportamentului soferilor si evaluarea, de catre angajator, a stilului de condus. Astfel, managerii stiu cu precizie cine exploateaza vehiculul in mod optim si cine nu, avand posibilitatea sa intervina pentru corectarea eventualelor probleme. DrivingStyle furnizeaza informatii complexe: cat de corect este utilizata frana, cat de agresiv se accelereaza, cat de bine este utilizat sistemul auxiliar de franare sau daca motorul este turat prea mult. Investitia in aceasta functie da rezultate pe termen mediu si lung, contribuind la eliminarea surselor de pierderi pentru companie (service, intretinere, combustibil) si la profesionalizarea soferilor.
 
sursa: cargomagazin.com

© 2015 Copyright by tahografe.com